Iskustva pacijentkinja

U prethodnom periodu imala sam strašan bol i peckanje pri mokrenju, u vaginalnim brisevima izolovana je Escherichia coli. Prvi put sam poslušala doktora i uz standardnu terapiju uzela sam i FemmaBiotic, jednu kapsulu dnevno. Posle mesec i po dana, brisevi su negativni. Hvala FemmaBiotic-u!​
Sanja
47 godina
Unazad par meseci mi se dešavalo da mi se pojavi obilniji sekret i osećaj nelagode, naročito nakon menstruacije. Nalazi briseva su bili u redu, ali problem je i dalje bio tu. Ginekolog mi je preporučio FemmaBiotic, kako ne bih morala da stavljam vaginalete i rekao mi je da ga pijem mesec dana. Već nakon dve nedelje primene, bilo mi je mnogo bolje. Ubuduće ću uzimati FemmaBiotic nakon svake menstruacije!
Tijana
21 godina
Mesecima sam imala problem sa bakterijskom vaginozom, nakon ture antibiotika mi bude bolje određeni period, ali se infekcija opet vrati. Uzimala sam antibiotike oralno i stavljala antibiotske vaginalete, naravno uvek uz probiotik, ali neuspešno. Onda mi je doktorka iz Višegradske preporučila FemmaBiotic uz terapiju, uzimala sam ga mesec dana i infekcija se nije vratila, a doktorka se na kontrolnom pregledu pozitivno iznenadila kako mi se vaginalna sluznica totalno regenerisala. Prezadovoljna sam jer mi se pre svega promenio kvalitet života. Veliko hvala.
Jelena
36 godina
Dugo vremena sam imala problem sa poremećenom vaginalnom florom, više od pola godine sam se lečila od kandide, bila na kandida dijeti, međutim infekcija se uvek vrati, najčešće posle menstruacije. Na preporuku lekara, uzimala sam lekove za kandidu, koristila različite vaginalne kremove. Savetovani su mi i probiotici koje sam doduše uzimala na svoju ruku. Jednom prilikom sam od farmaceuta u apoteci dobila preporuku za FemmaBiotic kao vaginalni probiotik namenjen samo ženama. Pijem ga već dva meseca, kandida se nije vratila! FemmaBiotic je moja preporuka za sve žene koje imaju sličan problem. Veliki pozdrav
Marija
30 godina
Uzimam kontraceptivne pilule godinama i često imam problem sa poremećenom vaginalnom florom. Na internetu sam videla FemmaBiotic, konsultovala sam ginekologa i uzimam ga već mesec dana – trenutno nemam nikakve tegobe, dopada mi se što se pije, a ne stavlja vaginalno. Zadovoljna sam i nastaviću sa korišćenjem.
Nataša
24 godina
Sa korisćenjem FemmaBiotic-a 3 meseca u trudnoći imala sam konačno uredan kontrolni bris. Pre trudnoće sam bila podložna bakterijama koje nikako nisam uspevala da resim.
Dijana
30 godina
Nakon svakog redovnog ginekološkog pregleda imala sam peckanje I nelagodu nakon kolposkopije. Sa preporukom doktorke koja mi je FemmaBiotic uključila prvi put nisam imala takve simptome.
Aleksandra
48 godina
Javila sam se doktorki zbog peckanja, nelagode I svraba. Dobila sam FemmaBiotic kao preporuku zbog cervicitisa. Rešila sam problem!
Bojana
28 godina
FemmaBiotic sam kod ćerkice od 5 godna uključila po preporuci farmaceuta. Mučimo se sa upalom uha I zbog toga smo često na antibioticima, primetila sam da se dete stalno ceška preko trenerke I to mi je bio alarmantan signal. Ranije smo takve probleme rešavale antimikotskim kremicama, ali se svrab uporno vraćao. Sa upotrebom FemmaBiotic-a smo mirne vec duže vreme.
Zorica
38 godina
Na svakom redovnom ginekološkom pregledu sam imala PAPA grupu, nalaz ASCUS. Sa upotrebom FemmaBiotic-a u periodu od 3 meseca na kontrolnom pregledu PAPA je bio 2 grupa!
Slađana
39 godina
Odlične povratne informacije sa primenom FemmaBiotic-a kod hronične kandidijaze, hronične urinarne infekcije izazvane bakterijom Escherichia coli, uspela sam sve probleme da rešim sa FemmaBiotic-om za 3 meseca!
Tijana
35 godina
Lično iskustvo kod rekurentne kandidijaze sa FemmaBiotic-om, nakon popijene 3 kutije. Prezadovoljna!
Milica
29 godina
Javila sam se lekaru sa atrofijom vaginalne sluznice, odstranjene obe dojke i levi jajnik, prilikom stavljanja spekuluma sam prokrvarila, primena FemmaBiotic-a 3 kutije osećala sam se "kao ponovo rođena".
Slavica
59 godina
Imala sam HPV pozitivan nalaz, pokušavala sam alternativnim vidom medicine da rešim problem, ali bezuspešno, uz FemmaBiotic nakon 3 meseca nalaz je bio negativan.
Dubravka
34 godina
Dobila sam preporuku FemmaBiotic-a uz estrogenski preparat zbog problema sa atrofijom. Nakom mesec dana tegobe su nestale.
Radojka
67 godina
Odlično iskustvo kod urinarne infekcije, sklona sam rekurentnim urinarnim infekcijama, koristim FemmaBiotic u kontinuitetu, otac mi je umro od oboljenja bubrega, pa je FemmaBiotic izbor moje doktorke I mene u prevenciji!
Irena
40 godina
Posle višemesečne terapije raznim antibioticima I antimikoticima zbog rezistentne kandidijaze sa upotrebom FemmaBiotic-a u kombinaciji sa antimikotikom, rešila sam problem!
Vladislava
47 godina
Problem sa bakterijom Escherichia coli trajao je vise od 6 meseci I nakon mesec dana upotrebe FemmaBiotic-a , bakterija Escherichia coli je nestala. Od tada svaki mesec nakon ciklusa popijem 1 kutiju FemmaBiotic-a.
Ivana
26 godina
Preventivnom upotrebom FemmaBiotic-a 2 kutije mesečno, pre I posle ciklusa po 1 kutiju, sam resila problem sa suvoćom vagine.
Aleksandra
49 godina
Nakon godinu dana mučenja sa Candidom albicans, uz dijetu I 2 meseca upotrebe FemmaBiotic-a, problem rešen.
Marija
36 godina
Podelite i Vi sa nama svoja iskustva sa FemmaBiotic®-om.

Ključ dobrog intimnog zdravlja